Ovale NL App


Met onze handige App kunt u snel en gemakkelijk alle verkooppunten van Ovale binnen Nederland vinden. Met de App kunt u direct bestellen en thuisbezorgen of afhalen bij één van onze afhaalpunten. Deze App is speciaal gemaakt voor al onze klanten in Nederland. Ook onze Belgische klanten kunnen gebruik maken van de App voor informatie en afhalen. Bestellingen worden alleen binnen Nederland verzonden.

E-sigaret APP Image

Onze App maakt gebruik van alle populaire online betaalmethodes zoals iDeal. Ook bevat het navigatie om zonder problemen te navigeren naar uw verkooppunt en bevat de App uitgebreide product informatie en meer! Onze App is gekoppeld aan onze website en webshop en dient voornamelijk als shortcut naar onze officiële pagina’s. U kunt voor bestellingen bijvoorbeeld ook direct naar onze webshop gaan.

Onze App is gratis te downloaden via Google Play voor android apparaten. Helaas is een App met onze producten niet mogelijk bij de App Store voor iPhone/iPad (IOS) klanten. IOS klanten kunnen wel gebruik maken van onze webshops.


Deze pagina op uw tablet of mobiel zien? Scan de QR-code.

Ovale NL App QR-code Image


Onze App is bedoeld voor geïnteresseerden en klanten van Ovale. Onze App is uitsluitend bedoeld voor personen boven de 18 jaar. Bent u jonger dan 18, dan kunt u geen gebruik maken van de App en ook geen bestellingen plaatsen.