Ovale Lifestyle Gezichtscréme voor HAAR

 27,95

Variant: Gezichtscrème tegen de effecten van tabak roken – voor haar.
Inhoud: 1x pot – 30 ml.
MADE IN ITALY.
Microbiologisch en dermatologisch getest.

Om dit product te bestellen dient u 18 jaar of ouder te zijn.
SKU: COSCRFACELEI Categorie:

Beschrijving

Ovale Crema Viso per Lei Image

🌐 Klik hier voor uitgebreide productinformatie.

Speciaal gemaakt om vroegtijdige huidveroudering te vertragen bij rokers, ex-rokers en niet-rokers. Licht en zacht, het hydrateert en voedt de huid diep, het geeft een gezonde gloed en tegelijkertijd verstevigd het de gezichtscontouren.

Onze specifieke formule verrijkt met actieve oxidanten die vechten tegen de vrije radicalen die voorkomen bij het roken van conventionele sigaretten en blootstelling aan UV straling. Rimpels zijn meer uitgesproken bij rokers vanwege de stoffen in sigaretten en de repetitieve contracties van verschillende spieren van het gezicht door het roken. Met als gevolg dat de teint droog en saai kan worden.

De crème is geschikt voor de gevoelige huid, en het regelmatig toepassen voorkomt de vorming van rimpels, herstelt toon en gloed op de huid, voedt, hydrateert, en herdefinieert de contouren van het gezicht en de hals. Natuurlijke ingrediënten van de crème stimuleren celvernieuwing. De formule stimuleert de huid reparatie, de teint lijkt gehydrateerd en stralend.

Ovale investeert constant in de onderzoek en ontwikkeling om hoogwaardige kwaliteit van al haar producten te garanderen.

Verpakking: 30 ml pot.
Microbiologisch en dermatologisch getest.
Gemaakt in Italië.

Werkzame stoffen:

Aloë Vera: Gewonnen uit de kern van de Aloë Barbadensis Miller, heeft hydraterende, regenererende, kalmerende antiseptische, helende en antibacteriële eigenschappen. Aloë Vera verhoogd de productie van het bindweefsel fibroblasten, de voornaamste cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen en elastine. Deze stof is bekroond met het zegel van kwaliteit door de Aloë Science Counsel en IASC certificering.

Hyaluronzuur: Voedt en beschermt het diepe huidweefsel, verbetering van de zachtheid en elasticiteit van de huid, vermindering van de symptomen van een slappe huid en stimulerende celfunctie geven stevigheid en helderheid.

Jojoba olie: Voedt en beschermt de huid. Het is bekend om zijn natuurlijke antioxidant eigenschappen en wordt gemakkelijk geabsorbeerd.

Shea boter: Rijk aan vitaminen, hydraterende en anti-rimpel eigenschappen. Toepasselijk voor dermatitis of huidirritatie en ook als een rustgevende zonnebrand.

Propaandiol (Zemea): Plantaardige glycol, geproduceerd uit maïs vergisting, die deze crème een hoge rustgevende eigenschap geeft.

Vitamine E: Reduceert de schade aan cellen en weefsels veroorzaakt door vrije radicalen, de huid verdediging eigenschappen verbetert en vertraagt de tekenen van veroudering.

Allantoin: Bevordert het genezingsproces van de huid. Het bevordert de celregeneratie tot huidschilfering, vergemakkelijkt een snelle reconstructie van de buitenlaag van beschadigde weefsels.

Uniek vergeleken met alle andere (bekende)merken vanwege onze krachtige formule die de effecten van het roken bestrijden. Heeft u nooit gerookt? Dan is dit een uitstekende Anti-age formule.

Extra informatie

Waarschuwing

Het gebruik van elektronische sigaretten wordt streng afgeraden voor de volgende risicogroepen: Zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven en in aanwezigheid van diabetes, kanker, ademhalings- en / of hart- en vaatziekten. Tevens wordt het gebruik door jongeren en niet-rokers afgeraden. Elektronische sigaretten zijn bedoeld als alternatief en niet om te stoppen met roken.

Afbeelding

Afbeeldingen van producten en/of verpakkingen kunnen afwijken wegens een wijziging of nieuwe versie hiervan.