Groep, missie en visie


Over ons – OVALE groep & producten.

Veiligheid en kwaliteit Image

De Ovale groep is een wereldleider in de productie, distributie en verkoop van elektronische sigaretten, eliquids, lifestyle producten en overige consumenten elektronica met ook de bijbehorende accessoires.

In de laatste 12 jaar heeft Ovale een internationaal groeiend netwerk opgebouwd in Europa, Amerika en Azië. De dichte samenwerking met onze grondstichters heeft geleid tot een succesvol assortiment aan verschillende soorten producten, opvallend vanwege de vlijmscherpe technologie, duurzaamheid en veiligheid.


Missie – ons streven.

Missie Image

We streven ernaar om producten te maken die de manier van leven voor onze klanten beter kan maken. Een belangrijk onderdeel hiervan is het waarborgen van de kwaliteit. Dankzij onze eigen productiecentra in verschillende EU landen hebben we directe controle over het gehele productieproces zodat we niet afhankelijk zijn van derden die bezuinigen op materiaalkeuze en dergelijken. Door te kiezen voor Ovale producten, kiest u het best verkrijgbare product.

Wij richten erop om wereldwijde distributie op te zetten van hoogwaardige en duurzame producten met toewijding aan onze klanten met  integriteit en deskundigheid.


Visie – onze kracht.

Visie Image

Ovale investeert in onderzoek en ontwikkeling om duurzame en innovatieve producten op de markt te brengen.

We hebben constant aandacht voor de veiligheid van onze producten. We gebruiken alleen de beste materialen en technologische expertise. Wij voeren uitgebreide onderzoek in laboratoria en voeren specifieke testen uit om ervoor te zorgen dat onze producten conform zijn aan de hoogste veiligheidsnormen.

Het exclusieve Italiaanse design maakt Ovale producten uniek.

We willen dat onze klanten waar voor hun geld krijgen. Onze producten zijn razendsnel populair geworden door mond op mond reclame, dit dankzij de positieve reacties van onze tevreden klanten.


Winkels.

Ovale e-sigaret winkels Image

Door middel van meer dan 500 winkels, wordt de Ovale groep wereldwijd vertegenwoordigd. Onze verkoop structuur is gebaseerd op direct contact met onze klanten in onze winkels en via verkooplocaties van onze meest vertrouwde dealers, apotheken en franchisenemers.

Hiermee blijven we bewust van de benodigdheden van onze klanten en kunnen we nieuwe trends anticiperen. In onze Ovale winkels wordt u verwelkomt en geadviseerd welk product het beste past bij uw persoonlijke behoeften.

Vind uw vertrouwde Ovale Store door op de onderstaande kaart te klikken.

Winkels wereldwijd Image