Over ons


Ovale is een wereldleider in dampproducten, farmaceutische technologie en elektrische mobiliteit. Wij plaatsen het hoogste belang aan onze klantenrelaties. Ovale is een multinationaal bedrijf met uitgebreide ervaring en we worden vertegenwoordigd in meer dan 12 landen met meer dan 500 winkels. Gepatenteerde technologieën, gecertificeerde producten, tevreden klanten.

Ovale organisatie Image

Ovale is fabrikant, producent, distributeur en verkoper van elektronische sigaretten, eliquids en meer. Exclusief bij Ovale zijn onze unieke producten van esigaretten en liquids geheel geproduceerd in Europa. Wij verkopen “Made in EU” elektronische sigaretten en eliquids vervaardigd door een farmaceutische instelling binnen Europa wat inhoudt dat onze producten geproduceerd zijn volgens de EU-normen en dit heeft als resultaat; veilige, betrouwbare en TPD correcte elektronische sigaretten voor een marktconforme betaalbare prijs zonder tussenhandelaren.

In de laatste 12 jaar heeft Ovale een internationaal groeiend netwerk opgebouwd in Europa, Amerika en Azië. De dichte samenwerking met onze grondstichters heeft geleid tot een succesvol assortiment aan verschillende soorten producten, opvallend vanwege de vlijmscherpe technologie, duurzaamheid en veiligheid.

Ovale technologie Image

Ovale investeert in het ONDERZOEK en de ONTWIKKELING waarmee producten worden gerealiseerd met de nieuwste technologische innovaties.

We letten voortdurend op de veiligheid. We maken gebruik van de beste materialen en technologische expertise. We voeren uitgebreid en grondig onderzoek in laboratoria en voeren specifieke testen uit om ervoor te zorgen dat producten voldoen aan de hoogste standaards en veiligheidseisen.

Het exclusieve, slimme ontwerp maakt Ovale producten zeer modieus. De gehele productlijn en het productieproces is geheel en makkelijk te traceren.


Ovale verkoopt o.a. zelf via eigen winkels, winkels door middel van franchising, via apotheken, tabak zaken en meer. Indien u geïnteresseerd bent om ook Ovale producten te verkopen of ze toe te voegen aan uw assortiment, klik hier voor meer informatie over onze zakelijke mogelijkheden.Ovale zakelijk klanten Image

Zakelijke klanten zijn van harte welkom op ons hoofdadres in Dordrecht. Het is aanbevolen om van te voren aan te geven dat u als zakelijk klant wilt langskomen om er zeker van te zijn dat de juiste personen aanwezig zijn op kantoor. Bel +31.(0)78.84.28.697. Bezoek de website van “Ovale Europa” voor meer informatie over “Ovale Industrie”, informatie in andere talen, beschikbaarheid en locaties van andere Ovale winkels buiten Nederland op www.ovaleeurope.com.


Over Ovale Nederland B.V.

Ovale is in Nederland begonnen in 2013 met onze eerste winkel in Dordrecht. Deze winkel dient als introductie van Ovale en als servicepunt. Inmiddels is Ovale Store Dordrecht uitgegroeid tot ons kantooradres, magazijn en distributiecentrum voor Nederland. Ovale Nederland B.V. is onderdeel van de Ovale Groep in Europa en is uw aanspreekpunt voor de productie en distributie van alle Ovale producten binnen Nederland.

Bedrijfsinformatie:
  • Ovale Nederland B.V.
  • Adres: Voorstraat 340.
  • Postcode en stad: 3311 CW, Dordrecht
  • Tel.nr.: +31.(0)78.84.28.697.
  • eMail: info@ovalenederland.com.
  • Kvk nr.: 666 141 55.
  • Btw nr.: (NL) 85 66 31 292 B01.
  • IBAN: NL09 RABO 0311 6399 41
  • BIC/Swift: RABONL2U.

Ovale winkels Image