Winkels


Door middel van 500+ winkels, wordt de Ovale groep wereldwijd vertegenwoordigd. Franchisenemers staan in direct contact met onze klanten. Hierdoor zijn we constant bewust van de benodigdheden van de klant en kunnen we nieuwe trends anticiperen.

Ovale winkels in Europa Image

In onze Ovale winkels worden klanten verwelkomt en geadviseerd om het beste product te kiezen op basis van hun persoonlijke behoeften. Onze producten kunnen worden geprobeerd in al onze winkels wereldwijd.

KLANTENONDERSTEUNING VOOR, GEDURENDE EN NA AANKOOP.

Ovale winkels in Europa Image

Al onze winkels zijn één merk. We verkopen alleen originele OVALE en ECOVALE producten en accessoires. Tevens werken wij nauw samen met dealers, specialisten, apotheken en dergelijken die OVALE en/of ECOVALE producten verkopen.


OVALE WINKELS EN ANDERE VERKOOPLOCATIES IN NEDERLAND.

Op de onderstaande kaart staan Ovale (merk)winkels aangegeven in het zwart. Aangegeven in het wit zijn dealers. Dealers kunnen o.a. tabak of souvenir winkels zijn, maar ook apotheken, supermarkten of e-sigaret speciaalzaken die meerdere merken verkopen. Wordt ook verkoper van Ovale, klik hier.Hierboven staan alle Ovale winkels in Nederland beschreven. Bij elke Ovale Store kunt u terecht voor professioneel advies en eventueel probleemoplossing voor Ovale elektrische sigaretten en overige Ovale producten. Ovale werkt ook samen met andere winkels en webshops zoals e-sigaret speciaalzaken, supermarkten, tabak winkels en apotheken. Klik hier voor meer informatie voor zakelijke klanten.

Bekijk hier een lijst van verkooppunten waar ook Ovale producten worden verkocht.


OVALE WINKELS BUITEN NEDERLAND.

Gebruik de volgende links voor Ovale winkels en websites binnen en buiten Europa. Selecteer het gebied naar keuze om de officiële website te bezoeken. Ovale Europe – Ovale USA – Ovale Azië. Klik op de onderstaande kaart voor actuele Ovale Store informatie wereldwijd.

Winkels wereldwijd Image


Ovale winkels worden mogelijk gemaakt als onderdeel van de “Ovale Group” of zoals in de meeste gevallen door middel van franchising. Heeft u interesse om franchisenemer van Ovale te worden en uw eigen Ovale Store te openen? We heten u van harte welkom in ons team, klik hier voor meer informatie over franchising of informatie over reguliere groothandel en productie voor alle winkels en webshops.