Andere verkooplocaties


Op deze pagina vind u een overzicht van andere verkooplocaties waar Ovale producten worden verkocht. Dit zijn zowel online en offline bedrijven. Niet alle verkooplocaties van Ovale in Nederland staan aangegeven zoals retailers die inkopen via een groothandel waar Ovale levert. Houdt er rekening mee dat sommige verkooppunten niet het gehele Ovale assortiment verkopen, bent u specifiek naar een bepaald product op zoek, kunt u gerust met het verkooppunt contact opnemen.


Witracon Gorinchem ImageWitracon Gorinchem.
  • Langendijk 93, 4201 CG, Gorinchem.
  • Tel.: +31.(0)183.515.808.
  • Website: n/a. Openingstijden:
  • Wo. t/m Za. van 10:00 tot 17:00.
  • Winkel: Ja. – Webshop: Nee. – Afhaalpunt: Nee.
  • LET OP! Deze vestiging is (tijdelijk) gesloten!


Informatie over de bovenstaande winkels is verstrekt aan ons tijdens aanmelding. Gegevens zoals contactinformatie en openingstijden kunnen zijn gewijzigd zonder ons te informeren, neem eventueel contact op met het verkooppunt voor actuele informatie.

Heeft u een aankoop gedaan bij één van de bovenstaande verkooplocaties een Ovale product gekocht, en heeft u advies nodig over het gebruik van het product, een probleem of wilt u aanspraak maken op garantie. U kunt altijd terecht bij uw verkooplocatie, maar u kunt ook direct contact met ons opnemen. Dit geldt voor alle Ovale producten verkocht in Nederland, ook van verkopers die niet op deze lijst staan.

Interesse om ook Ovale producten toe te voegen aan uw assortiment? U bent van harte welkom, ga naar onze “Zakelijke pagina” voor meer informatie. Verkoopt u al Ovale producten via bijvoorbeeld één van de betere groothandels? Neem dan contact met ons op voor vermelding van uw (web)winkel.