Inloggen/registreren

B2B e-sigaretten en e-liquids ImageWelkom bij Ovale zakelijk. Uw Europese producent en leverancier van elektronische sigaretten, e-liquids en meer. Log in zodat alle pagina’s, prijzen en productinformatie volledig tot uw beschikking zijn. Geen zakelijk account? Vul dan het formulier op deze pagina in of lees eerst meer over de mogelijkheden op de volgende pagina’s:Account registreren

Overweegt u ook om de unieke producten van Ovale te verkopen via uw onderneming, of voor wanneer u gaat beginnen met ondernemen? Ovale hardware is als enige geproduceerd in Europa, de “Ovale International Group” heeft inmiddels meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van de ontwikkeling van de nieuwste generaties elektronische dampproducten, zowel als ontwikkelaar, producent, distributeur en verkoper. Ovale producten zijn een aanzienlijke aanwinst voor iedere ondernemer in de handel of verkoop van elektronische sigaretten en toebehoren dankzij uitstekende kwaliteit en ongetwijfeld de beste prijzen en marges.

Ovale zakelijke mogelijkheden Image

Voor alle retailers & franchisenemers die nog twijfelen doen we een interessant en geruststellend aanbod. Uw eerste bestelling kan kosteloos worden geretourneerd (met uitzondering van geopende verpakkingen, gebruikte producten en uiteraard wat u al heeft verkocht). Tevens ontvangen nieuwe retailers & franchisenemers een welkomstbonus als korting op hun eerste bestelling.

Vul uw gegevens in op het onderstaande formulier om vrijblijvend uw zakelijke account aan te vragen. Uw account is na aanvraag op werkdagen doorgaans binnen een half uur actief.